INOVATOR LETA SSD 2020

Občine Spodnje Savinjske doline ter partnerji podjetniškega podpornega okolja Razvojna agencija Savinja in Zbornica zasebnega gospodarstva Žalec tudi letos vabijo k sodelovanju inovatorje, da se prijavijo inovacijami za preteklo leto na razpis INOVATOR LETA SPODNJE SAVINJSKE DOLINE 2020.

 

Zaradi aktualnih še vedno neugodnih epidemioloških razmer v državi se rok za prijavo na Razpis INOVATOR LETA SPODNJE SAVINJSKE DOLINE 2020 podaljšuje na 15. maj 2021.

Za nagrado in priznanje VABIMO k prijavi fizične osebe  – avtorji inovacij s stalnim bivališčem na območju občin Braslovče, Polzela, Prebold, Tabor, Vransko in Žalec, ali fizične osebe – avtorji inovacij, ki so svojo inovacijo razvili in implementirali na območju teh občin.

Več informacij na RA Savinja,  www.ra-savinja.si ali tel. 03/713 68 60. 

RAZPIS

Prijavni obrazec

Pravilnik

Inovator leta Spodnje Savinjske doline 2019

Aktivnosti na razpisu INOVATOR LETA SSD 2019, s katerim vseh 6 občin Spodnje Savinjske doline že 8 leto zapored spodbuja lokalne inovatorje in podjetja k iskanju inovacij. Inovativnost pa namreč ne predstavljajo zgolj korenito novi izdelki, postopki ali storitve, temveč je dovolj že, da na primer izboljšate nek produkt, način proizvodnje ali pa da že poznan produkt predstavite novemu trgu na drugačen način.

Razpis Inovator leta Spodnje Savinjske doline je med tovrstnimi spodbudami že sam po sebi nekakšna »inovacija« saj se tu nagrade podeljujejo v denarni obliki in so po višinah primerljive povprečni slovenski managerski plači.

Na aktualni razpis smo tokrat prejeli 10 inovacijskih prijav in sicer za preteklo leto 2019. Komisija je sestavljena iz 7 članov bo inovacije ocenila, ocene pa bodo znane nekje v začetku meseca junija.

Ostanimo inovativni in razmišljajo dalje po načelu, da »NOBENA INOVACIJE NI NEUMNA, NEUMNO PA BI BILO NE ISKATI NOVIH INOVACIJ!«

IZREDNO OBVESTILO
Območno razvojno partnerstvo Spodnje Savinjske doline
(občine Braslovče, Polzela, Prebold, Tabor, Vransko in Žalec)
RAZGLAŠA, da je rok za prijavo na razpis »INOVATOR LETA SSD 2019« podaljšan do 30. 4. 2020.

Pravilnik

Prijavni obrazec

Pravilnik

Inovator leta Spodnje Savinjske doline 2019

INOVATOR leta Spodnje Savinjske doline 2019

Občine Spodnje Savinjske doline ter partnerji podjetniškega podpornega okolja Razvojna agencija Savinja in Zbornica zasebnega gospodarstva Žalec tudi letos vabijo k sodelovanju inovatorje, da se prijavijo inovacijami za preteklo leto na razpis INOVATOR LETA SPODNJE SAVINJSKE DOLINE 2019.
© Copyright 2021 - Pravice RaS