Območno razvojno partnerstvo
Spodnje Savinjske doline
Razvojna agencija Savinja izvaja splošne razvojne naloge na (sub) regionalni ravni.

PRIPRAVA ORP in RRP za novo programsko obdobje 2021-2027

Vsebina Območnega razvojnega programa Spodnje Savinjske doline 2021 – 2027/ ORP SSD je v pripravi. ORP, bo opredelil območje (sub)regije, vsebine in način priprave ORP kot samostojnega razvojnega dokumenta, ki je hkrati usklajen in je del Regionalnega razvojnega programa Savinjske regije 2021–2027. Z novim ORP bomo skupaj oblikovali dolgoročne razvojne ukrepe in projekte, ki se jih lahko umešča v ustrezne lokalne, regijske in nacionalne razvojne dokumente ter programe sofinanciranja.

Prijazno vabljeni vsi deležniki v lokalnem prostoru k sodelovanju in pripravi projektnih predlogov. Le skupaj z vami nam bo uspelo prepoznati skupne projekte in ukrepe subregije za pripravo kvalitetnega, inovativnega in drznega območnega razvojnega programa.

Na ravni Savinjske regije (31 občin) pa poteka priprava Regionalnega razvojnega programa 2021-2027 / RRP.
Projektni predlogi – RRP/ ORP SSD 2021-2027 – podaljšanje roka

Zaradi pomembnosti tematike in trenutnih razmer smo rok za oddajo projektnih predlogov podaljšali do  petka, 16. aprila 2021.

Več...
Pomoč pri pripravi razvojnih projektov

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA IN ODGOVORI v pomoč pri pripravi razvojnih projektov za RRP Savinjske regije in ORP Spodnje Savinjske doline  2021-2027.

Več...
Predstavitev za pripravo razvojnih projektov

Prilagamo današnjo predstavitev (PPT) z ZOOM delavnice za pripravo razvojnih projektov za RRP Savinjske regije in ORP Spodnje Savinjske doline 2021-2027. Hvala za vašo virtualno udeležbo.

Več...
VABILO na predstavitev za pripravo razvojnih projektov

Spoštovani potencialni predlagatelji razvojnih projektov, prav prijazno vabljeni na predstavitev za pripravo razvojnih projektov za RRP Savinjske regije in ORP Spodnje Savinjske doline  2021-2027!

Več...
Predlagajte razvojni projekt za RRP Savinjske regije

Predlagajte razvojni projekt za RRP Savinjske regije in ORP Spodnje Savinjske doline  2021-2027

Več...
Regionalni razvojni program

Na 8. korespondenčni seji Razvojnega sveta Savinjske regije je 10. septembra 2018 bil sprejet sklep o pričetku priprave regionalnega razvojnega programa (RRP)

Več...
OBMOČNI RAZVOJNI PROGRAM SSD

OBMOČNI RAZVOJNI PROGRAM SSD 2014-2020

Več...
Regionalni razvojni program

S trajnostnim razvojem regije do splošne blaginje.

Več...
28. seja OS ORP SSD
Več...
© Copyright 2021 - Pravice RaS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram