SPOT svetovanje Savinjska organizira usposabljanje ABC podjetništva 2022

, , 25. januarja 2022

SPOT svetovanje Savinjska organizira usposabljanje ABC podjetništva 2022,

ki  je namenjeno vsem podjetnicam in podjetnikom začetnikom ter potencialnim podjetnikom in podjetnicam, saj je namen opolnomočiti vse podjetnike začetnike s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti s posebnim poudarkom na podjetnicah začetnicah.

POSEBEJ ZA PODJETNICE

Javna agencija SPIRIT Slovenija bo aprila 2022 objavila Natečaj za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2022. Na natečaj se bodo lahko prijavile vse podjetnice, ki so svoje podjetje ustanovile v letu 2021 in na istem natečaju leta 2021 še niso prejele spodbude in podjetnice, ki nameravajo podjetje ustanoviti v letu 2022 do dneva oddaje vloge na natečaj, ki bo konec maja 2022. Pogoj za prijavo na natečaj je uspešno opravljeno usposabljanje ABC podjetništva (vseh 5 modulov) v letu 2020 ali 2021 ali 2022, kar se dokaže s potrdili izvajalcev usposabljanj.

Najboljšim 100 ocenjenim prijaviteljicam bo v okviru natečaja ponujena individualna mentorska podpora za pripravo na končno predstavitev poslovnega modela. Vse, ki bodo svoj poslovni model uspešno predstavile, bodo nagrajene s finančno spodbudo v višini 3.000 EUR.

Podrobnejše informacije o vsebini in poteku usposabljanja najdete v prilogi ali na spletni strani:  https://www.ooz-celje.si/events/categories/dogodki-spot/.

Na  usposabljanje  se lahko prijavite preko spletnega obrazca na povezavi:      https://forms.gle/DkUnTFEJq7vrfHQq7

Veselimo se srečanja in vas lepo pozdravljamo.

 

 Vabilo s podrobno vsebino vam prilagamo v priponki.

  Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!